Mijn verhaal

Babs America

Babs America is een gezondheids- en lifestylecoach die zich richt op gewichtsverlies en gezondheid. Ze heeft haar eigen reis gedeeld op haar website, Queen B for Fit, waar ze vertelt over haar succesvolle ervaring met de producten van Straight Away en FitLine.

Straight Away Producten
Straight Away is een programma dat zich richt op gewichtsverlies en gezonde levensstijl. Babs heeft dit programma gebruikt om af te vallen en haar gewicht stabiel te houden. Het programma biedt een combinatie van voedingsplannen, ondersteuning en producten die zijn ontworpen om mensen te helpen bij het behalen van hun gewichtsverlies doelen.

FitLine Producten
FitLine biedt een breed scala aan voedingssupplementen die zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen. Enkele populaire producten op de site van Babs zijn:

1. FitLine Activize Oxyplus: Dit product bevat vitamines zoals B1, B2, B5, B6, B12, C, niacine en biotine, die bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme en mentale prestaties.
2. FitLine D-Drink: Dit is een 14-daags programma dat helpt bij de normale lever- en metabolische functie, met ingrediënten zoals broccoli, mariadistel en daslookextracten.
3. FitLine Antioxy: Dit drankje ondersteunt het immuunsysteem en beschermt cellen tegen oxidatieve stress met een mix van natuurlijke polyfenolen uit bessen, fruit en groenten.
4. FitLine PowerCocktail: Een 2-in-1 product dat energie en focus biedt, evenals ondersteuning voor het immuunsysteem met een mix van bioactieve micronutriënten.

Op haar website kun je ook meer informatie vinden over andere FitLine-producten, zoals FitLine Restorate Citrus, FitLine Men+ en FitLine Anti-Aging Ultimate Young.

Voor meer details en om producten te bekijken of te bestellen, kun je terecht op haar website Queen B for Fit. Hier deelt Babs ook haar persoonlijke verhaal, tips voor een gezonde levensstijl, en biedt ze begeleiding aan voor degenen die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren.

Neem contact met ons op